Ons team

Zigbw bestaat uit medewerkers en toppers die voor ons van grote waarde, zijn zonder hun geen Zigbw. We stellen dan ook graag een aantal mensen voor:


Manon: Contactmedewerker
Ik ben 26 jaar. Ik woon samen met mijn vriend, zijn vier kinderen (16,14,8,8) en onze 3 katten. Ik ben afgestudeerd jeugdzorgwerker. Ik werk voor zorgonderneming ZIGBW als contactmedewerker. Ik doe vooral administratie en planningszaken. Als je contact opneemt met ZIGBW kan het zijn dat je mij aan de telefoon krijgt. Hopelijk spreken wij elkaar eens!.Anderea van Benthem: Groepsbegeleider
Hallo allemaal!
Ik ben 39 jaar. In 2001 heb ik de opleiding SPH afgerond en sindsdien veel werkervaring opgedaan! Sinds augustus 2018 werk ik met veel plezier bij de dagbesteding van Zigbw. Ik geniet van de omgang met iedereen en vind het belangrijk om de deelnemers, maar zeker ook mezelf, telkens weer uit te dagen, zodat we allemaal kunnen blijven groeien. Dit kan bijvoorbeeld door middel van (nieuwe) activiteiten, maar ook door met elkaar in gesprek te gaan. We doen verschillende activiteiten, aangepast aan de vraag van de deelnemer, heel veel is mogelijk!Roelina van Bree: Groepsbegeleider
Ik ben 36 jaar oud en woon in Koekange samen met mijn man en dochtertje van 2 jaar oud. Op dit moment ben ik in verwachting van ons tweede kindje. Eind juni 2019 ben ik uitgerekend dus dan zal ik een poosje met verlof gaan om vervolgens weer terug te komen bij de oude Hove.

Ik werk sinds 2004 volledig in de zorg, daarvoor heb ik veel stage ervaring opgedaan binnen de zorgsector en deed ik weekend/vakantie werk. Ik heb de opleidingen SPW en SPH gedaan.Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en wilde graag overdag werken, daarom heb ik gesolliciteerd bij de oude Hove. Hier werk ik op de maandag, dinsdag en woensdag met veel plezier! 

Wat ik mooi vind aan het werken hier is de huiselijke sfeer die er is, iedere deelnemer mag zichzelf zijn. We werken aan individuele doelen en kijken naar wat de deelnemer kan en aan kan. 

De oude Hove is kleinschalig waardoor er veel tijd en aandacht is voor de deelnemers. Vanuit het vertrouwen dat er ontstaat kunnen de deelnemers groeien en zich ontwikkelen!  Hier word ik blij en enthousiast van en het geeft mij veel voldoening.

Groetjes Roelina van Bree